Monday, June 8, 2009

Mechanic Hantaran

Huish cuti sekolah ni penuh ngan kenduri kawen dan tunang sane sini...tak terlepas gak saya menerima tempahan utk hantaran dan doorgift mereka....

antaranya nani dari selayang ...yg membuat order lain dari yang lain...nani minta saya buatkan design mechanic dan logo proton atas cupcakes hantarannye itu...memula dengar macam pelik jek...tak penah org buat pon... tapi tak cube mane nak tau kan...

dan alhamdulillah cupcakes hantaran itu sampai gak ke tangan nani pagi sabtu lepas dengan selamat....

terima kasih nani....


testimoni dari nani: cupcakes tu cantik sangat dan ramai yang minat dengan kreativiti akak..

1 comments:

cikYANchoco said...

cute nyer cupycake nieyh.. :)

 

MyHeartCupcakes Template by Ipietoon Cute Blog Design