Thursday, March 20, 2008

Enggagement Day

hye guys! just nak share gamba yg di ordered by Rose (Umi Mia) yesterday for her good friend yg akan bertunang pada sabtu ni.... Selamat bertunang Farah (if i'm not mistaken)...So this is what she's ordered:-

Size: Medium
Quantity:25
Flava: Chocolate
Frosting Buttercream
Theme: Yellow & Green Florals



So, 4 ketul kapkek ni utk tester...requested by Rose... (katanye: " dah bagi semua kat org...nak gak rase skit kapkek u")




Thanks umi-mia!!!! suke dpt jumpe u & ur dotter....

2 comments:

Umi Mia said...

Mia suka sangat makan kapkek u, especially cream tu, tapi dia suka cream yang hijau tu jer, yang putih dia tak berapa minat kononnya (tapi habis jugak) padahal rasanya sama jer kan...anyway..thanks...nice to see you too..and Aqish yang comel tu...

Mrs. Sheikh said...

ehh cantiknyer....
bagus betul nak buat hantaran...
sayangnyer takde kat labuan ni

 

MyHeartCupcakes Template by Ipietoon Cute Blog Design